facebook tracking
Elise Wuokko

Elise Wuokko

HR-asiantuntija

Tulin reilut 10 vuotta sitten Talenomille kirjanpitäjäksi toisesta tilitoimistosta. Vanhassa työpaikassa en nähnyt kehittymismahdollisuuksia enkä urapolkuja, joten tahdoin siirtyä modernimpaan ympäristöön nimenomaan niiden perässä.

Ensimmäisen vuoden tein kirjanpitoja ja niissä aloin keskittymään juuri meille asiakkaaksi tulleiden yritysten kirjanpitoihin. Tämä oli mielenkiintoista ja vei minut vuosiksi starttitiimiin tekemään ensin asiantuntijan töitä ja jossain kohtaa siirryin esimieheksi omille tiimikavereilleni. Tätä esimiestehtävää kesti muutaman vuoden ja siinä kohtaa toivoin itsekin jo uusia haasteita ja siirryinkin talon sisällä toisen tiimin esimieheksi.

Tämänkin tiimin esimiehenä olin pari vuotta, kunnes alkoi tuntumaan taas, että kaipaan uusia haasteita ja tällöin talon sisältä hain tehtävää, jossa pääsin vastaamaan Tampereen kirjanpidon trainee-ohjelmasta. Samalla tiimini pienentyi ja otin entistä enemmän osaa Etelä-Suomen rekrytointeihin. Rekrytointejahan olin toki tehnyt jo paljonkin kasvavan starttitiimin esimiehenä mutta nyt aloin tekemään niitä toistenkin tiimeihin. Ja innostuin aiheesta niin, että aloin miettimään, voisiko se olla unelmieni työ, jota en ehkä aiemmin ollut osannut edes ajatella. Hain mukaan talomme sisäiseen johtajakouluun ja tulin valituksi ohjelmaan ja tämän myötä minulle tarjottiin mahdollisuutta ottaa koko talon rekrytoinnit vastuulleni.

Ja tartuin niihin enemmän kuin innoissani ja sillä tiellä ollaan tällä hetkellä. Toivottavasti seuraavan mutkan takana on taas jotain mielenkiintoista tarjolla Talenomilla. Koen suurena lahjana, että meillä saa ja pitääkin liikkua sekä ylös että sivullekin omalla urallaan. Se pitää uteliaana ja virkeänä!

 

elise.wuokko@talenom.fi

0405908219

Rekrytoin

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta